שיפוץ דירת גן ברמת אביב עבור גבר צעיר

בדירת גן ענקית ברמת אביב גרים אם ובנה. הם ביקשו לשפץ ולחלק את הדירה לשני אזורי מחיה נפרדים – אחד עבור האמא והשני עבור הבן. כמו כן, רצו לכלול באזור המגורים של הבן גם את המרתף הקיים בדירה.

 

1

הבן ביקש שהחלק שלו יכלול מטבח, חדר רחצה, סלון, חדר שינה וגם אזור ייעודי עבור משחקי מחשב ומולטימדיה.

על ידי שבירת הקיר בין אחד מחדרי השינה לבין המדרגות שמובילות למרתף, יצרנו גלריה פתוחה ומקום מרווח לסלון.

 

54

 

49

 

את המרתף הענק חילקנו לשני אזורים נפרדים – אזור שינה ואזור למשחקי המחשב. סגרנו את הנישות שמתחת לגרם המדרגות בדלתות, והפכנו אותן ולארונות לאחסון ולבגדים.

 

46

 

2

 

48

 

52

 

היחידה של הבן הופרדה מהיחידה של האם באמצעות דלת. אבל לא רק הדלת מפרידה בין שתי היחידות. גם הסגנון העיצובי של שתי היחידות שונה לחלוטין. דירת הבן עוצבה בסגנון מודרני תוך שימוש בצבעים עזים (צהוב, כתום, ירוק) וחלונות שחורים. האם, לעומת זאת, ביקשה שנעצב את הדירה שלה בסגנון כפרי מודרני ובצבעים פסטליים רכים.

 

לצפייה בשיפוץ שבוצע בחלק של האם לחצו כאן.

 

צור קשר

השאר הודעה ונחזור אליך בהקדם

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני