שיפוץ דירת גן ברמת אביב ויצירת חלל מגורים נפרד לאם הבית

בדירת גן ענקית ברמת אביב גרים אמא ובנה הצעיר. השניים ביקשו לשפץ את הדירה כך שיהיה לכל אחד מהם אזור מגורים נפרד.

האמא בקשה שהחלק שלה בדירה יכלול חדר שינה, משרד, חדר רחצה מרווח, סלון, פינת אוכל ומטבח.

הוחלט על עיצוב בסגנון כפרי מודרני, בשילוב של צבעים רכים ונעימים.

 

19

 

33

 

האמא בחרה בטקסטורת קיר דומיננטית ומיוחדת בסלון. בעוד שבדרך כלל מתאימים את צבע הקיר לריהוט, הפעם הכתיב הקיר את הצבעוניות של הריהוט בסלון. שילבנו רהיטים בצבעים עדינים כדי לא "להתחרות" בצבעוניות של הקיר ולא להעמיס על החלל.

 

18

 

5

 

16

 

41

 

42

 

אחד מחדרי השינה הריקים הפך לחדר רחצה מרווח. גם המטבח הוחלף והוספנו לו אי גדול במרכז.

 

36

 

37

 

12

 

הדלתות הוחלפו לדלתות עץ מלא בשילוב פרזול שחור והפכו לפריט עיצובי בפני עצמן.

 

30

 

38

 

12

 

31

 

29

 

25

 

היחידה של האם הופרדה מהיחידה של הבן על ידי דלת אבל גם על ידי סגנון עיצובי שונה מאוד. אזור המגורים של הבן עוצב בסגנון מודרני תוך שימוש בצבעים עזים ונראה שונה לחלוטין מאזור המגורים של האם. לצפייה בשיפוץ שבוצע בחלק של הבן לחצו כאן.

צור קשר

השאר הודעה ונחזור אליך בהקדם

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני